Beaudeux

Welkom bij BeauDeux

Allereerst bedanken wij u voor het bezoeken van onze website en het vertrouwen dat u stelt in het BeauDeux Instituut / Trainingscenter.

Onze vakkundige nationale en internationale opleidingen en  jarenlange ervaring zorgen er voor dat u op professionele wijze wordt behandeld op vlak van pigmentatie.

De nieuwste technieken worden door ons op de voet gevolgd door opleidingen in Las Vegas, Toronto, Orlando, New Orleans, … zodat wij steeds up to date blijven zowel wat betreft technieken als apparatuur.

Voor medische pigmentatie worden wij aanbevolen door diverse dermatologen alsook plastische chirurgen van de ziekenhuizen Gasthuisberg Leuven, Turnhout en Hasselt.

Hebben wij uw interesse opgewekt ?
Dan hopen wij u binnenkort te mogen begroeten in ons BeauDeux Center te Zwaarveld, Hamme.

Wie is BeauDeux

BeauDeux bestaat uit een team van gecertificeerde professionals met een jarenlange ervaring en internationale uitstraling, die zich permanent bijscholen in vooraanstaande opleidingscentra zoals in Californië en Canada. Wij streven er naar om de nieuwste technieken toe te passen en maken uitsluitend gebruik maken van de modernste apparatuur. Ons instituut is uniek in België en geniet de aanbeveling van de teams van het UZ Leuven en campus Gasthuisberg.

Lesley De Decker

Zaakvoerder
gespecialiseerd in medische pigmentatie en dermopigmentatie mastertrainer    –    0499 42 29 91    –    lesley@beaudeux.be